Kalite Belgelerimiz
Gıda üretiminde çevreye duyarlı bir şekilde misafirlerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliğini koruyarak yönetim sistemlerinin sürekli gözden geçirilmesi, geliştirilmesi ve iyileştirilmesi çalışmalarını aralıksız olarak yürütmekteyiz. Bu kapsamda MİSBAŞAK A.Ş. olarak uluslararası kalite belgelerimizi siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunmaktan gurur duyuyoruz.
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
Bir gıda zincirinde hammadde temininden başlayarak üretim, ambalajlama, depolama ve lojistik gibi her aşamada analizler yaparak kritik kontrol noktalarını belirleyen; riskleri oluşmadan önce izleyip önleyen; belirli normlarda güvenilir gıdaların üretilmesini sağlayan sistemdir.
Helal Yönetim Sistemi Belgesi
Bİslam İşbirliği Teşkilatı Standardizasyon ve Metroloji Enstitüsü’nün (SMIIC) OIC/SMIIC 1:2019 standardına uygunluğumuzu gösteren, üçüncü taraf denetimle verilen helal belgesidir. Hammadde temininden üretim, işleme, ambalaj, depolama ve dağıtıma kadar tüm aşamalarda helal gerekliliklerine uyumu, izlenebilirliği ve hijyen şartlarını güvence altına alır.
FDA Tesis Kaydı Belgesi
ABD Gıda ve İlaç İdaresi’nin (U.S. FDA) 2002 Biyoterörizm Hazırlık ve Yanıt Yasası (Section 305, 415) kapsamında; işletmemizin üretim tesis bilgilerinin FDA sistemine kaydedildiğini teyit eden belgedir. Ürün onayı veya kalite uygunluk belgesi değildir; ithalat/ihlacat süreçlerinde tesis kaydının bulunduğunu gösterir.