Blog - Misbaşak
Sticky Image
Skip to content


Dadas Bakery


444 64 72
Facebook page opens in new windowTwitter page opens in new windowYouTube page opens in new windowInstagram page opens in new windowLinkedin page opens in new windowPinterest page opens in new window
Mis AkademiMisbaşak Online
Misbaşak
Fırın, Restoran, Unlu Mamüller
MisbaşakMisbaşak
  • Kurumsal
    • Hikayemiz
    • Yönetim Kurulu Başkanı’nın Mesajı
    • Kalite Politikamız
    • Referanslarımız
    • Üretim
    • Organizasyon Şeması
    • Kalite Belgelerimiz
    • Kişisel Verileri Koruma
  • Ürünlerimiz
    • Börek Çeşitleri
      • Su Böreği
      • Kalem Börek
      • Kıymalı Karaköy Böreği
    • Yaş Pasta Çeşitleri
      • Standart Yaş Pastalar
      • Diğer Çeşitler
        • Alman Pastası
        • Büyük Ekler
        • Donut
    • Profiterol
    • Ekmek Çeşitleri
      • Esmer Ekmek
      • Ekşi Mayalı Ekmek
      • Beyaz Ekmek
    • Şerbetli Tatlı Çeşitleri
      • Baklava
      • Ramazan Lezzetleri
    • Kuru Pasta Çeşitleri
      • Standart Kuru Pasta
      • Special Kuru Pasta
      • Adet Kurabiyeler
      • Kek Çeşitleri
    • Yılbaşı Pastaları
    • Mayalı Ürün Çeşitleri
      • Poğaca Çeşitleri
      • Açma Çeşitleri
      • Simit Çeşitleri
      • Çörek Çeşitleri
    • Gözleme Çeşitleri
  • Kahvaltılık Ürünler
    • Sızma Zeytinyağı
    • Yöresel Peynirler
    • Naturel Zeytinler
    • Naturel Ballar
  • Butik Pasta
    • Çocuk Pastaları
    • Kız Çocuk Pastaları
    • Erkek Çocuk Pastaları
    • 1 Yaş Pastaları
    • Karakter Pastaları
    • Konsept Tasarım Pastalar
    • Özel Gün Pastaları
    • Nişan Pastaları
    • Konuşan Pastalar
    • Mesleklere Göre Pastalar
    • Taraftar Pastaları
    • Resim Baskılı Pastalar
  • Restoran
    • İspir Kuru Fasulye
    • Kuzu Güveç
    • Çorba Çeşitleri
    • Pide Çeşitleri
    • Izgara Çeşitleri
    • Ankara Tava (Çarşamba)
    • Döner (Perşembe)
    • Çökertme (Cuma)
    • Dana Kavurma
    • Tavuk Yemekleri
    • Sebze Yemekleri
    • Köfte Yemekleri
  • Blog
  • Şubelerimiz
    • İvedik Şube
    • Ostim Şube
    • Yaşamkent Şube
    • İncek Şube
    • Eryaman Göksu Şube
    • Eryaman Okyanus Şube
    • Yükseltepe Şube
    • Çakırlar Şube
    • Dikmen Cadde Şube
    • Öveçler Şube
    • Sinan Cadde Şube
    • İlker Cadde Şube
    • Hurriyet Cadde Şube
    • Keklikpınarı Şube
    • 100. Yıl Şube
    • Turan Güneş Şube
    • CevizliDere Şube
    • Gölbaşı Şube
    • Elektrokent Şube
    • Macunköy Şube
    • Konya Yolu Çukurambar Şube
    • Beytepe Şube
    • Anadolu Bulvarı Şube
    • Bağlıca Şube
  • İK
    • İş Başvuru Formu
    • Eğitim ve Kişisel Gelişim
  • İletişim
    • İletişim
    • Dilek, Şikayet, Öneri, Talep Formu
  • English
  • Kurumsal
    • Hikayemiz
    • Yönetim Kurulu Başkanı’nın Mesajı
    • Kalite Politikamız
    • Referanslarımız
    • Üretim
    • Organizasyon Şeması
    • Kalite Belgelerimiz
    • Kişisel Verileri Koruma
  • Ürünlerimiz
    • Börek Çeşitleri
      • Su Böreği
      • Kalem Börek
      • Kıymalı Karaköy Böreği
    • Yaş Pasta Çeşitleri
      • Standart Yaş Pastalar
      • Diğer Çeşitler
        • Alman Pastası
        • Büyük Ekler
        • Donut
    • Profiterol
    • Ekmek Çeşitleri
      • Esmer Ekmek
      • Ekşi Mayalı Ekmek
      • Beyaz Ekmek
    • Şerbetli Tatlı Çeşitleri
      • Baklava
      • Ramazan Lezzetleri
    • Kuru Pasta Çeşitleri
      • Standart Kuru Pasta
      • Special Kuru Pasta
      • Adet Kurabiyeler
      • Kek Çeşitleri
    • Yılbaşı Pastaları
    • Mayalı Ürün Çeşitleri
      • Poğaca Çeşitleri
      • Açma Çeşitleri
      • Simit Çeşitleri
      • Çörek Çeşitleri
    • Gözleme Çeşitleri
  • Kahvaltılık Ürünler
    • Sızma Zeytinyağı
    • Yöresel Peynirler
    • Naturel Zeytinler
    • Naturel Ballar
  • Butik Pasta
    • Çocuk Pastaları
    • Kız Çocuk Pastaları
    • Erkek Çocuk Pastaları
    • 1 Yaş Pastaları
    • Karakter Pastaları
    • Konsept Tasarım Pastalar
    • Özel Gün Pastaları
    • Nişan Pastaları
    • Konuşan Pastalar
    • Mesleklere Göre Pastalar
    • Taraftar Pastaları
    • Resim Baskılı Pastalar
  • Restoran
    • İspir Kuru Fasulye
    • Kuzu Güveç
    • Çorba Çeşitleri
    • Pide Çeşitleri
    • Izgara Çeşitleri
    • Ankara Tava (Çarşamba)
    • Döner (Perşembe)
    • Çökertme (Cuma)
    • Dana Kavurma
    • Tavuk Yemekleri
    • Sebze Yemekleri
    • Köfte Yemekleri
  • Blog
  • Şubelerimiz
    • İvedik Şube
    • Ostim Şube
    • Yaşamkent Şube
    • İncek Şube
    • Eryaman Göksu Şube
    • Eryaman Okyanus Şube
    • Yükseltepe Şube
    • Çakırlar Şube
    • Dikmen Cadde Şube
    • Öveçler Şube
    • Sinan Cadde Şube
    • İlker Cadde Şube
    • Hurriyet Cadde Şube
    • Keklikpınarı Şube
    • 100. Yıl Şube
    • Turan Güneş Şube
    • CevizliDere Şube
    • Gölbaşı Şube
    • Elektrokent Şube
    • Macunköy Şube
    • Konya Yolu Çukurambar Şube
    • Beytepe Şube
    • Anadolu Bulvarı Şube
    • Bağlıca Şube
  • İK
    • İş Başvuru Formu
    • Eğitim ve Kişisel Gelişim
  • İletişim
    • İletişim
    • Dilek, Şikayet, Öneri, Talep Formu
  • English

Blog

You are here:
  1. Home
  2. Blog

Un nedir? Nasıl Üretilir?

Yazar: adminMayıs 23, 2025

Un, buğdayın öğütülmesiyle elde edilen bir tozdur ve ekmek, pasta, börek gibi hamur işlerinin yapımında temel bileşen olarak kullanılır. Un,…

Devamını Oku

Butik Pasta Nedir? Klasik Pastalardan Farkı Nedir?

Yazar: adminMayıs 23, 2025

Butik pasta, özel tasarım ve lezzetli malzemelerle hazırlanan, kişiye özel yapılan pastalardır. Klasik pastalardan farkı, özgünlük ve estetik anlayışıdır. Butik…

Devamını Oku

40… BİR SAYIDAN DAHA FAZLASI

Yazar: adminTemmuz 26, 2024

Kapı çalardı beklenmedik bir anda. Akşam yemeği telaşında bir hanım açardı kapıyı. Karşısında küçük bir çocuk. “Müsaitseniz annemler akşam size…

Devamını Oku

Misbaşak Su Böreği

Yazar: adminTemmuz 26, 2024

200 yıllık kadim lezzetin Misbaşak hali… Osmanlı saray mutfağından günümüze kadar gelen ve damaklara kazınan su böreği, yüzyıllardır birçok düğün,…

Devamını Oku

Aşure Tarifi ve Hikayesi

Yazar: adminTemmuz 26, 2024

“…..Nuh Peygamber ile birlikte gemide olanlar kurtuldu. Yanlarına aldıkları yiyeceklerden bir çorba pişirdiler……” Ninelerimiz, annelerimiz bir yandan bu hikayeyi anlatır bir…

Devamını Oku

Erikli Tart Tarifi

Yazar: adminTemmuz 26, 2024

Tarif Defterinize Kırmızı Bir Dokunuş: Kırmızı Erikli Tart Çeşit çeşit mevsim meyvelerinden yapılmasına alışkın olduğumuz tart bu sefer çok fazla bilinmeyen bir…

Devamını Oku

Ekşi Mayalı Ekmek Nedir?

Yazar: adminTemmuz 26, 2024

Ekşi maya, eski Mısır kökenli olduğu düşünülen eski bir ekmek mayası şeklidir. En eski hikayesi 5000 yıl öncesine dayanan ekşi mayalı ekmek,…

Devamını Oku

 Butik Pastalar: Kişiye Özel Lezzetler ve Sanat Eserleri

Yazar: adminTemmuz 26, 2024

 Butik Pastalar: Kişiye Özel Lezzetler ve Sanat Eserleri Son yıllarda, butik pastalar giderek daha popüler hale geldi. Kişiye özel tasarımları…

Devamını Oku

Telefon

444 64 72

E-mail

kurumsal@misbasak.com.tr

Merkez Ofis ve Fabrikamız

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Melih Gökçek Bulvarı Eminel İş Merkezi No:18/5-6-7 Yenimahalle/Ankara

  • Kişisel Verileri Koruma
  • Çerez Politikası
  • Kalite Politikamız
  • Referanslarımız
  • Kalite Belgelerimiz
  • Blog
  • Şubelerimiz

Talep, Öneri, Şikayet Formu

Talep, öneri veya şikayetlerinizi dile getirmek ve çözüm için gerekli adımları atmak istediğinizde, Talep-Öneri-Şikayet formumuzdan bize ulaşabilirsiniz.

Talep, Öneri Şikayet Formu
Hosting & Web Tasarım & SEO Uzmanı
Go to Top